ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΝΗΜΈΡΩΣΗΣ

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Ποια είναι η πολιτική επιστροφής του καταστήματος;
Επιστροφές και αλλαγές πραγματοποιούνται σε χρονικό διάστημα έως 14 ημέρες από την ημέρα παραλαβής της παραγγελίας σας. Περισσότερα μπορείτε να δείτε για την πολιτική επιστροφών μας αντίστοιχη σελίδα που θα την βρείτε στους χρήσιμους συνδέσμους στο κάτω μέρος της σελίδας.
Ποιες είναι οι διαθέσιμες μέθοδοι πληρωμής;
Αποδεχόμαστε πιστωτικές/χρεωστικές κάρτες, όπως Visa, MasterCard και American Express, Τραπεζικό έμβασμα ή Ε-Banking καθώς και την επιλογή της Αντικαταβολής.
Πόσο κοστίζει η αποστολή;
Το κόστος των μεταφορικών είναι 3 ευρώ για όλες τις παραγγελίες. Σε παραγγελίες άνω των 40 ευρώ είναι δωρεάν. Η αποστολή των δεμμάτων πραγματποιείται με την ΕΛΤΑ Courier.
Πότε θα παραδοθεί η παραγγελία μου;
Ο χρόνος παράδοσης εξαρτάται από την τοποθεσία σας. Συνήθως, προσπαθούμε να παραδώσουμε τις παραγγελίες εντός 1-3 εργάσιμων ημερών από την ημέρα της παραγγελίας. Όλες οι παραδόσεις γίνονται εργάσιμες ημέρες μεταξύ 09:00- 17:00.
Ποια είναι η διαδικασία για να επιστρέψω ένα προϊόν;
Συσκευάζετε προσεκτικά τα προϊόντα που θα επιστρέψετε μαζί με την απόδειξη αγοράς (πρωτότυπο ή αντίγραφο).
  1. Γράφετε σε ένα απλό χαρτί
  2. Το ονοματεπώνυμο σας
  3. Το τηλέφωνο επικοινωνίας
  4. Το λόγο της αλλαγής
  5. Τα προϊόντα που επιστρέφετε και τα προϊόντα που επιθυμείτε να παραλάβετε
  6. Μόλις λάβουμε το δέμα και γίνει ο απαραίτητος έλεγχος σας στέλνουμε το νέο προϊόν πληρώνοντας εσείς τη διαφορά εάν υπάρχει ή εάν το έχετε ζητήσει, σας επιστρέφουμε τα χρήματα στο λογαριασμό που μας έχετε γράψει.
Η μεταφορά των προϊόντων από και προς εσάς γίνεται με δική σας χρέωση. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε courier σας εξυπηρετεί και να πληρώσετε τα μεταφορικά απευθείας στον διανομέα. Σε περίπτωση αλλαγής ενός προϊόντος με ένα διαφορετικό, η αλλαγή παρέχεται δωρεάν. Ωστόσο, εάν η αλλαγή αφορά το μέγεθος του προϊόντος, θεωρείται υπαιτιότητα του πελάτη, και επομένως αναλαμβάνει αυτός τα έξοδα της υπηρεσίας Courier.
Έχετε κάποιες προσφορές ή έκπτωση για νέους πελάτες;
Ναι, προσφέρουμε μεγάλες εκπτώσεις απο 10% έως 70%. Πιο αναλυτικά μπορείτε να δείτε στην ενότητα SALES επιλέγοντας απο το κεντρικό μας menu για να δείτε όλες τις ενεργές προσφορές.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΊ ΜΑΣ ΓΙΑ ΟΠΟΙΕΣΔΗΠΟΤΕ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Τηλ. +30238 1500 875